Skip til hoved indholdet

Det Kreative Bålkøkken

Der sættes fokus på vild mad, bæredygtighed og kulinariske oplevelser, når vi sammen går på jagt efter spiselige planter og frugter, som kan tilberedes over bål. Vi planlægger og tilbereder små retter og eleverne er med hele vejen. Dagens program aftales med læreren og afhængigt at det faglige fokus samt aldersgruppe, kan vi bruge mere eller mindre tid på at undersøge planters anatomi og strategier for formering, eller sætte fokus på sundhed og trivsel.

Aktiviteten kan blandt andet understøtte fagene Madkundskab og Natur/teknologi

Målgruppe: 4. - 10. klasse

Sted: Køge Naturskole, Åshøjvej 35, 4600 Køge

Tid: april, juni, August og september Varighed: Cirka 4 timer

Book aktiviteten

Køge Naturskole

Åshøjvej 35

4600 Køge

Telefon: 20412789
nynne.refsgaard@koege.dk

Nyttige links